miercuri, 11 noiembrie 2009

Eduard Manole, THE ONE

A aparut cel mai vajnic dintre traci. Si singurul. Eduard Manole. Pe noi nu ne mai poate salva, nici pe copiii nostri. Dar nepotii nostri o sa manance numa flamingos. Asa reiese din pitorescul site http://www.eduardmanole.com/
Spicuim niste chestiuni:
Absolvent al Facultatii de Fizica de la Universitatea din Bucuresti, specialitatea Fizica Nucleara, diploma în Cosmologie Cuantica.

Ce este Cosmologia Cuantica?
cosmologia cuantica, pentru care Universul este o entitate perfect continuta în sine, ca un fel de „topitura cristalina” a tuturor posibilitatilor, existând într-un timp imaginar, care devine real cu nasterea fiecarui univers.

Probabil e vorba de "tochitura cristalina", o adaptare esoterica a tochiturii molodvenesti.
Mai citim:
A studiat singur filozofie si astronomie inca din perioada liceului. Ca si aventura, fiind un scufundator cu brevet, a participat, copil fiind, si la realizarea unor filme –“ Toate panzele sus” ( el sustinea rechinul din apa) cat si la alte cateva in regia lui Sergiu Nicolaescu.

Pe mine m-a facut praf. Nu inteleg cum am trait 30 de ani fara sa intuiesc ca impart aceeasi tara cu un asa corifeu. Eu tot mai sper sa declare public ca a glumit, ca a facut toate chestiile astea in urma unui pariu.

Niciun comentariu: